[tio år] av grundskolan är över

Är det nån som kan förstå. Inte jag iallafall. Lillebrors tio år av grundskola är över och till hösten väntar nya utmaningar. Igår var det en stämningsfull gripande skolavslutning. Tårarna flödade samtidigt som de njöt av tanken sommarlov. Vilken dag.

Med presenter fixade gick vi i samlad trupp. Klassen samlades, delade ut klassens-tallrikar och pratade minnen. De har på riktig tgått i tio år ihop och då har man många minnen ihop minsann. Både bra och dåliga. Men mest skratt var det Sen var det ut på skolgården, en massa bilder skulle tas innan sång och stipendier delades ut. En helt underbar förmiddag det där.

Betyg med en fantastisk lärarmiddag. Ja, där fick inte vi föräldrar vara med såklart utan då fick man snällt gå hem. Men betygen var både han och vi stolta över. Allt slit belönar sig i ett kuvert på avslutningen. Han är väl värd sina höjningar.

Kvällen fick vi fira lite med pizzor på grill och en tradition vi skaffat oss. Ett graverat armband som belöning på grundskolans slut. Storebror fick sitt för tre år sedan, bär det varje dag och nu har lillebror sitt eget med. Underbara, värda allt guld i världen. Sen firade de på varsett håll med strand och fest, eller storebror hade mest koll på lillebror faktiskt.

Nu laddar de för sommarlov, blandat med sommarjobb, men vila och ledighet, det är de minst sagt värda båda två.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh vilken lycka😻💪🏼
nouw.com/byalma