[tisdag] med vardagslyx

När man jobbar får man hitta guldkornen. Det är fint väder och man bor som vi gör då cyklar man till en uteservering med god vänner. Dricker en Aperol och tänker till. Livet är inte så jobbigt utan man njuter lite extra. Älskar dessa stunderna så.

Jag hade tänkt på deras räkor ett tag så det blev det. Vanliga och rökta. Med bröd och aioli. Hur gott? Så gott. En fantastisk latte och ett inlagt päron till dessert. Ett extra glas vin och sedan cyklade vi hem igen. Jag lever på dessa kvällarna lite extra. Kan tänka på dem och leva i stunden igen. Vardagslyx och livskvalitet behöver alla. Unna sig av det goda. Det behövs.

Jag fick frågan på instagram vad jag lever för liv. Jag ser ut att ha det så bra. Med beröm att jag just tar vara på stunderna. Och det är precis det jag gör. Varje ögonblick i livet ska vara värdefullt. På ett eller annat vis. Med det sagt kan det såklart finnas både sorg och elände med. Det tar jag tag i. Men jag försöker hitta mina postiva delar emellan. Det borde alla göra. Det är faktiskt ren överlevnad om man ska vara krass. Det goda ska övervinna det onda. Alltid.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer