[tjugotredje luckan] ett recept jag kan utantill

Det finns nog en del. Några olika recept som man faktiskt kan om man tänker efter. Men u juletid när jag älskar att göra julgodis så delar jag det. För det har jag på näthinnan, det är så enkelt och jag gör det varje år. Det är dessutom så gott. Jag har delat det förr men gör det gärna igen. Och har ni inte provat så hopp i väg och handla och släng ihop detta, det gör ni snabbt och det uppskattas massor. Hemmagjord wienernougat. Dessutom kan ni äta det när som. Inte bara till jul.

Du behöver; 1 dl mandelspån, 125 g mörk choklad och 250 g nougat. Rosta spånen och smält ihop den mörka chokladen och nougaten. Rör i spånen och in i kylen på bakplåtsklädd form. Låt stå några timmar och dela sedan i bitar. Håll till godo, är klart en av mina absoluta favoriter. Blir det över... då förvarar du det i kylskåpet. Mmm jag ska göra det igen jag.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer