[torsdag] i Spanien

När klockan ringer 03:10 och man vet att flyg och värme väntar. Då hoppar man enkelt upp. Detta har varit så efterlängtat. Munskydd på, en kaffe och plötsligt var vi på plats. Malagasflygplats och vår transport fanns på plats. man kände värmen stöta på. Helt underbart. Huset vi lånade väntade på oss, stort och rymligt, helt fantastiskt underbart. Lyckos mig verkligen!

Våra vänner flyttade ner förra året. Att få besöka de och uppleva deras dröm gjorde oss lyckliga. Tänk att alltid ha denna blå himmel och att se dessa vackra miljöer. De bor helt fantastiskt. Och på gångavstånd till strand och serveringar. wooow!

Här njöt vi tillsammans. Åt räkor i chiliolja och drack vit sangria. Gick ner och badade varmt i medelhavet och satt en stund till. Skrattade tillsammans och bara kände av den optimala stämningen. Vi har känt varandra i många år. Sedan våra stora barn var sex år. Och följt varandra sedan dess. Bestående vänskap gör det enkelt och kul att resa tillsammans.

Det gäller att stanna upp när man har detta omkring sig. När man äntligen kan flyga iväg och njuta av ledighet. Detta är så efterlängtat. Vardagslyx. Man vill bara stanna tiden för en stund. Dessa dagar får inte gå för fort nu. Livskvalitet är det!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

  • resa

Gillar

Kommentarer