[universal studios] succé med stort S - day #4

Vilken dag vi haft. Frukostbuffé, shuttlebuss och mot Universal Studios. Trettiograder och sol värmde oss, helt underbart. Park av upplevelser, vi var i extas allihopa. När man känner igen allt och blir imponerad i varje hörna. Så häftigt.

Karuseller och 3D, alla ville åka allt. Eller ja nästan iallafall, några bangade ur när det kom till Hulken. Men jag och vår sjuttonårings flickvän, vi åkte och var galet imponerade. Loopar och volter, så häftigt. Men annat imponerade också. Simpsons värld, Spiderman, Transformers för att nämna något. Barnen var i extas. Speciellt vår fjortonåring när det kom till Harry Potter. Han har ju sett alla filmer. Fler gånger om. Så valet av trollspö i butiken var svårt, där la vi en stund kan jag säga.

Och köp av chokladgrodor var ett måste. Ja denna värld är för honom den bästa. Och attraktionen, karusell upp och ner. Denna gillade jag med. Tror aldrig kan kan åka mig mätt. Vi besökte båda parkerna. Island of the Adventures har de bästa karusellerna. Mellan parkerna går Harry Potters tåg. Ett måste och en välbehövlig paus för fötterna dessutom.

När man besökt parkerna i nästan tio timmar var det dax för avslut. Bokat bord på Bubba Gump, drink och friterade rökor. Alla var vi nöjda efter en fantastisk dag. Ingen nattramling här inte, men när man är lyckligt nöjda efter dagen är godnatt halv elva ganska ok om ni frågar mig. Imorrn bär det vidare på nya äventyr... godnatt från "over here"

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer