[upplevelser] betydelsefulla detaljer

Tänk vad mycket som sätter sig. En doft, en smak, en känsla. När man tar på sig en tröja, när man hör en låt, när man smakar på nått. Det finns så många saker man förknippar med en upplevelse, med en plats, en händelse eller fysisk person, både på gott och på ont såklart. Vissa saker vill man inte minnas, vissa saker vill man känna längre. Lustigt när man kommer på vissa saker som kan vara gammalt, längesedan, kanske tom i barndomen. Men när just känslan kommer över en. Oftas är den känslan bra. Ibland så man vill spara den. I minnet.

Låttexter har betydelser. Iallafall de flesta. Vissa sätter spår mer än andra. I musik kan man verkligen framkalla en känsla, en tanke, ett välmående. Man kan i magen känna både sorg och lycka. Beroende på var och när låten spelades. På begravning, på bröllop, när barnen var små eller kanske bara från en egen stund och vid eget tillfälle. Musik sätter spår. Kanske lite mer än annat faktiskt.

Jag är bra på detta, att hitta en känsla i en betydelsefull detalj. Och jag tycker det är viktigt att spara. Framförallt de goda detaljerna. Har ni sådana? Minnesvärda detaljer?!xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer