[valborg] firades riktigt bra

Allt som kan firas det ska minsann firas. Valborg är en sådan tradition. Coronan får inte stoppa det utan man kan göra det på ditt sätt. Hemma och enkelt men ack så trevligt. Och det gjorde vi. Vi är bra på att göra det så bra vi kan så alla blir nöjda. Så känner vi iallafall. Vin och god mat och en massa skratt. Det förgyller ju vilken dag i veckan som helst. Och så även igår.

Att vi gillar asiatiskt har väl ingen missat. Och koreansk lite extra. Detta fick det bli. Dumplings och koreanska revben. Ris och goda grönsaker. En chilimajo. Ja vad ska man säga. Dessa smaklökarna dansade rundor ännu en gång. Och tillsammans med goda vänner som uppskattar god mat. Jag fullkomligt älskar det. Alla är nöjda på alla plan. Och ett gott vin till det med.

Vi investerade i ett rostigt eldfat häromdagen. Detta gör sig så bra i vår trädgård. Och här eldade vi så vi fick se vår egen valborgsbrasa. Knastrande lågor som doftar ljuvligt. När det brunnit ner en bit avslutade vi med en snickersdessert. Denna ska ni få recept på. Så god och så enkel att göra. Dessutom snygg i fina dessertglas. En valborg som jag minns. Lyckos mig.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer