[vår student] vilket firande

Fredagen kommer vi leva på länge. Vilken lycka. För honom vår älskade unge, för lillebror och för oss. Så mycket folk, så mycket kärlek och känslor så jag vet knappt vart jag ska börja. Jag grät åtta gånger men det var det värt. Hela dagen.

Det började ju med champagnefrukost hos oss och sen drog dagen igång. Men fix och trix innan vi åkte in till skolan. Vilken feeling. Hög musik och lyckliga ungar. Han var så sprudlande. Sen var det flak och de hade så kul... ja jag hade gärna åkt med där men mammor fick snällt åka hem och ta emot gästerna. Bilderna talar... hoppas ni får samma underbara känsla.

Hemma var vi redo och vädret var det bästa. Lagom varmt, blå himmel och humöret på topp. Gästerna började anlända...

När studenten kom stod vi på gatan. Redo att ta emot med skålande och bubbel. Sen grillade kocken maten, den var så uppskattad. Med alla ljuvliga tillbehör. Underbara smaker, tack Stefan och Henrik för era mästerverk. Vi var så nöjda.

Tårtan skapades av svärfar. Tack bästa du. Vita prinsesstårtor precis som vi önskade. Antons önskemål såklart. och så goda.

I vårt tal hade vi en överraskning som grep de flesta. En låt med stor betydelse för oss. Vi sjunger den ofta och tillsammans. Idag fick Viktoria sjunga för gråtmilda jag hade inte klarat det själv. "Vart du än går, Var du än ser..." Tack bästa Viktoria. Helt underbart. Så vackert och tårarna rann. Inte minst på Anton, den tog honom rakt i hjärtat. Som hos oss andra.

Kvällen hade många höjdpunkter. Flera tal med så mycket känslor. Presentöppning men massor av fint, han var så glad och tacksam. Vilken lycka. Lillebrors tal avslutades med den första gemensamma ölen. Så duktig. De slutar aldrig imponera.

DJ med musik över hela Höllviken drinkar och skratt. När dansgolven fylls av allt från fjortonåringar till de över sextio så är det kul. Alla verkar ha haft precis lika kul som oss. Halv fyra hamnade vi i säng... trötta och euforiska. Denna dagen kommer vi sent glömma. En dag för dig Anton, en dag för oss i vår familj och en dag för att de som följt dig. All planering har varit så värt, jag hade kunnat göra om det. Igen & igen.

TACK ALLA som kom och gjorde dagen, TACK chaufför Henrik, TACK kockarna, TACK tårtbagaren, TACK tältbyggarna, TACK Viktoria, TACK DJ Ted, TACK alla som hjälpte oss under kvällen... och alla andra... TACK!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar