[varför] influencer och sociala medier

Den frågan kommer ibland. Varför är du engagerad i sociala medier, varför fotograferande och publicerande. Varför influencer och varför... varför... varför. Egentligen finns ingen bra svar mer än. För att jag vill. För att jag kan. Och det svaret borde kanske räcka. Jag imponeras av sociala mediers makt och hur det faktiskt kan påverka oss. Positivt och negativt.

Jag älskar att skriva. Jag älskar bilder. Och kan detta kombineras och att det tom kan bli resultat av det. Då är det en bra kombination. jag började i liten skala och tänkte se hur fort det går innan man hittat sitt eget varumärke. Det kräver tid och energi och det ser jag lite av en hobby. Tiden och energin alltså. Dessutom tycker jag det är oerhört kul och lärorikt.

Nu börjar jag hitta min form. På det vis jag vill ha det och bygger upp min struktur på mitt sätt. Jag förbereder en del och skriver en del spontant. Lite beroende på vad det handla om och vad det ska ge. För er eller för mig. Och vart detta leder får vi se. Jag tar det efterhand och på mitt sätt. Ingen plan att livnära mig på detta nu utan att ha det på hobbynivå. Och få ut det jag vill av det och vad mina kunder får ut av det. En trappa att klättra på. Sakta. Häng med framåt så får vi resultatet.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Ajjy
Ajjy,
Det är ju en väldigt rolig hobby 😉 fortsätt så länge det är kul! 👌🏼☺️
nouw.com/ajjy
amandatlindberg
amandatlindberg,
Så bra svar! varför inte om man kan!
nouw.com/amandatlindberg