[vem] fan är han

Vem fan är han? Det undrade jag också. Hade hört om en driftig kille som en en förebild för många. Jag ger mig tid att lyssna på honom såklart. Han läser sin egen ljudbok på Storytel .

Daniel Redgert är vid 26 års ålder en av Sveriges mest inflytelserika pr-människor. Hans envetna, hungriga, kändistörstande och torpedliknande ambition har på rekordtid tagit honom från en mobbad tillvaro i Västerås till Stockholms absoluta innekretsar. Idag arbetar han som pr-chef på Hannah Widells och Amanda Schulmans byrå Perfect Day, står på de flesta gästlistor och har en växande podd med 150 000 lyssnare.

Vem fan är han?? är en drastisk handbok i hur man tar sig fram och gör sig ett namn i dagens Sverige. Författaren beskriver hur han med hjälp av sociala medier och outtröttligt nätverkande envist stretar uppåt. Fallen längs vägen och dörrarna som stängs i hans ansikte är många, och han skildrar dem med självironi och skoningslös ärlighet. Till slut får han samtalet han hela tiden drömt om och tar sig upp för det allra högsta trappsteget.


Jag blev biten. Imponerad. Och rekommenderar er att läsa eller lyssna på denne. Det ångrar ni inte. tro mig.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer