[viktminskning] med utvalda produkter

Sponsrat inlägg i samarbete med Modifast.se

Alla har vi väl nån gång letat efter er bra måltidsersättning som fungerar vid viktnedgång. Som dessutom är god och faktiskt fungerar. Och när det dessutom är smidigt och enkelt så är det minst sagt komplett. Modifast har allt som önskas.

Modifast sortiment har funnits länge, rekommenderas av dietister och ger goda resultat. Jag provade ett tag, för att få en snabb start och effekt. Min pappa gör detsamma. Och det ger även goda resultat hos honom. Jag har även hört fler.

Smidigast för mig är shake. En smart och enkel måltidsersättning som kan intas i fart. Det är det jag uppskattar. Dessutom smakar det exklusiv milkshake. Jag har provat vanilj och jordgubb. Känns fräscha och ingen eftersmak av syntet. Deras sortiment innehåller annars soppor, drycker, puddingar och bars. Ett varierat sortiment som passar de flesta. Värt ett test.

Om man vill gå ner i vikt så behöver man göra mycket själv, tänka på matintag men framför allt röra på sig. Ekvationen är ganska enkel. Det man intar ska förbrännas. Men kan man hjälpa kroppen med bra produkter för att tappa vikt är det ju fantastiskt. Viktminskning är inte enkelt men väl värt besväret när man nått sina mål. Tappert kämpande vinner man med.

Att hitta måltider med lågt kaloriantal är svårt. Detta har Modifast lyckats med. Mellan 200-220 kcal/portion är unikt, det är näst intill omöjligt att laga på egen hand. Och med sitt stora sortiment får man ändå en varierad kost med olika smaker.

En del av Modifast sortiment är unikt för deras egen sida. Finns inte att få tag på hos deras återförsäljare. Exempelvis Apoteket. En shake med banansmak t ex, en pasta med Portabello svamp, en nudelsoppa med curry och en gröt med vaniljsmak. Dessa och alla deras andra produkter beställer man enkelt på deras hemsida, Modifast.se. Rekommenderas.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer