[vilken födelsedag] jag fick

Att fylla år är något alldeles speciellt. Ju äldre man blir så värdesätter man barnens födelsedagar och lägger all krut på det. Men att bli överraskad själv blir man aldrig för gammal för. Att ha folk omkring en som tänker på en och faktiskt bryr sig om ens dag är oerhört betydelsefullt. Jag har verkligen människor runt mig som visar sig och uppvaktar mig. Det betyder så mycket och jag tror knappt folk förstår detta hur värdefullt det är. Jag kan inte säga tack nog till er alla där ute.

Sång och paket hemma av man och ett barn på morgonen. På kontoret hade några kollegor pyntat kontoret med girlanger, ballonger och champagne. Det var tusan så jag fick en tår i ögat. Jag älskar guld och jag älskar överraskningar. Och detta. Det överraskade mig verkligen rejält. Hemma hade det kommit blomsterbud av en annan värdefull kollega. En massa samtal med sång och gratulationer, en bunke med sms, fyllda sociala medier och gåvor på hemmaplan. Lyckos mig.

På kvällen hade vi bokat bord på Namu i Malmö. Jennie Walldéns restaurang. En smakupplevelse utan dess like. Vilken mat och vilken miljö. Grym service.. Att vi aldrig varit här förut. Men äntligen. Så gott och underbart att få fira tillsammans med mina tre pojkar jag lever med. Njuta av mat vi älskar. Denna kvällen. Denna dagen. Det kan jag verkligen leva på länge.

TACK ALLA än en gång för en magisk dag. Ni är guld värda. All kärlek till ER!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer