[vinprovning] på vingård en torsdag

Att krydda en torsdag med det jag gjorde är få förunnat. Det är livskvalitet så det heter duga. Tolv brudar på en vingård, med guidning i strålande sol och provning i den ljuvligaste miljön man kan tänka sig. Denna torsdagen kan jag leva på ett tag. Att ses på riktigt och få vara tillsammans. Det säger en del det med. Sagt och gjort. Vår torsdag blev precis så bra idag.

Hällåkra Vingård. Har ni inte varit här förr så är detta ett måste. En gård utanför Anderslöv. Som en idyll. Träbyggnader och rostiga möbler. Allt precis i min smak. Vi fick se alla tusen talk vinrankor som ska blir deras skörd i höst. Och se produktionen och allt det gedigna handarbete som det faktiskt gör. Att det manuellt sätts på etiketter. Hur charmigt är inte det? Älskar´t.

Vi fick prova ett vitt och ett rött vin. Naturodlade och välsmakande. Det är nått helt annat än halvfabrikat på bok som massproduceras. Det kan ju alla förstå. Och till detta fick vi tre snittar som skakade fantastiskt med dessa viner. Och en guide på charmigt brytande svenska, australiensare, berätta allt detaljerat han kunde. Inspirerande. Vilken exklusiv torsdag. Lycka!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

SvenIngvar
SvenIngvar,

Underbart härligt det ser ut