Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[yes] he did it och är hemma igen

Vår sextonåring. I tio dagar har han varit iväg. Varit ledare på konfirmationsläger. Tidiga mornar och rastat konfirmander på stranden och sena nätter för att nattvakta så de inte är ute och drar. Intensiva men fantastiskt roliga dagar. Han är nöjd.

Han har lärt sig mycket, det märks men tyckte såklart samtidigt det var skönt att landa hemma igen. Trött och skönt att sova i egen säng. Och att sammanstråla med kamraterna hemma med såklart. Borta bra men hemma bäst. Det gäller ju alla.

Hemma väntade vi alla och var glada att ha honom här. Vi fyllde hans önskan med grillade revben, han åt och åt... Och firade med gjorde vi ju såklart. I måndags fick de veta gymnasieintagen och mitt i natten ringde han och jublade. Han kom in på sitt första val där han ville. Han är värd den platsen efter tapper motivation och rejält höjda betyg. Vi är så stolta.

Bästa snapchaten på länge, ett starkt YES när intagningen var klar. Underbart att se och känna hans lycka. Älskade unge!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Han verkar ha haft det väldigt bra! Kul att familjen är samlad igen❤️
nouw.com/byalma